SISTA MINUTEN!

39
restresor över hela världen, priser från
7858:-

Boka resa USA?

billiga resor

USA

USA är världens största golfnation. Antalet banor är oändligt många, kring 18 000 och det byggs hela tiden nya och finare. De mest populära områdena att besöka är givetvis Kalifornien samt Florida. Här finns över tusen banor av varierande kvalitet och till olika pris.

I USA tillämpar man ett system där banorna är uppdelade i privata och kommunala banor. De kommunala banorna är ett kap. För ca 150 kronor i greenfee kan du få spela på en riktigt bra bana. Kvaliteten på de kommunala banorna är mer varierande än på de privata, så lite förstudier är att rekommendera innan ni väljer banor. De privata banorna är över lag mycket välskötta och av mycket hög kvalitet. För en riktig tipptoppbana får du dock vara beredd att slanta upp över tusenlappen i greenfee.

Golf i Las Vegas - Bali Hai

Det finns bara en golfbana i världen som ligger precis intill en gata lika känd som Las Vegas Casino Strip, Bali Hai Golf Club. Denna 6400 meter bana designad av Schmidt/Curley erbjuder ett tropiskt paradis med utsikt över The Strip från greener och tees. Kändisar och storspelare njuter av bekvämlighetet och den stora erfarenheten, detta kan ni också göra!

Golfsäsong

I USA kan du spela golf året om.

Restips

Dollarn är låg, så skynda till USA! Det är även förvånansvärt billigt att resa till USA. En biljett till New York kan kosta så lite som 3 500 kronor per person (prisnivå januari 2008 med avresa under februari till och med sommaren 2008). Även boendet är billigt och likaså hyrbil. Det du lär spendera en del av semesterkassan på är greenfeen till de mest populära banorna om det är dem du vill besöka.

Populära golfresmål i USA

  • Florida
  • Kalifornien


Relaterade länkar