SISTA MINUTEN!

39
restresor över hela världen, priser från
7858:-

Ska ni ut och resa?

billiga resor

Boka flygresa

Det är alltid svårt att boka en flygresa. Krångligt att få en överblick över vilken flygplats som är bäst att landa på, vilka dagar det går direktflyg eller bra förbindelser, vilka flygbolag som trafikerar sträckan och - inte minst - vilka siter som är bra att boka på.

Våra bästa tips för att boka din flygresa till din golfdestination är:

  • Boka flyget själv via Internet. Resebyråer är oftast (inte alltid) dyra mellanhänder.
  • Ha flexibla resdatum. Desto mer bestämda datum, desto dyrare tenderar det att bli. Välj ut ett par tänkbara alternativ med dina vänner och överlåt till en person att ta fram lite förslag. Boka sedan omgående, annars finns risk att platserna tar slut eller att priset stiger.
  • Två enkelresor kan ibland vara billigare än en tur och retur, så sök på båda alternativen. Du kan spara på att resa ut med ett bolag och hem med ett annat.
  • Res ingenstans på skolloven utom med bil. Skollov innebär dyra flygbiljetter, om det inte är mitt i sommaren, eftersom reseströmmarna då sprids ut mer.
  • Undersök om du vill köpa ett färdigt golfpaket med greenfee, boende etc. Ibland kan detta löna sig eftersom resebyrån kan få höga rabatter om de säljer mycket. I så fall kan det löna sig att köpa flyget genom dem och i vissa fall ingår det. Det är dock generellt dyrare att köpa ett färdigt paket än att köpa varje del för sig.